Vacature boorassistent

Opleiding en ontwikkeling25 vakantie- en 20 roostervrije dagen

De functie in het kort

Weet jij van aanpakken en zoek je een afwisselende baan in de buitenlucht? En wil je impact maken door te assisteren bij hoogwaardige grondboringen?Dan ben jij de professional die wij zoeken! Geo4NRG is op zoek naar een boorassistent om ons gepassioneerde team te versterken.

Functieomschrijving

Als boorassistent werk je nauw samen met de boormeester en ondersteun je bij verschillende booractiviteiten. Zowel machinaal als met de hand. Jij helpt bij het plaatsen van aardwarmtesondes in boorgaten. Ook bereid je grout en/of boorspoeling voor. Daarnaast zorg je voor de juiste positiebepaling van onderzoeklocaties met behulp van DGPS. Bovendien beschrijf en rapporteer je veldonderzoeksresultaten volgens de richtlijnen van de projectleider en geldende normen.

Naast deze taken ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en derden wanneer de boormeester afwezig is. Ook voer je zelfstandig eenvoudige technische werkzaamheden uit. Dit gebeurt altijd in overleg met de projectleider. Je houdt de voortgang van het veldwerk bij en onderhoudt contact met ondersteunende diensten voor materieel en benodigde materialen.

Onze boorassistent

Geo4NRG met The Frog bij Frederiksplein Amsterdam

Daarnaast heb je de volgende opleidingen/cursussen gevolgd en/of ben je bereid deze te volgen:

"Het leukste vind ik dan ook de uitdagende klussen, het specialistische werk."

Dit biedt Geo4NRG

Over Geo4NRG

Wij leveren een actieve bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Dit doen we met betaalbare en hoogwaardige bodemwarmtewisselaars voor gesloten bodemsystemen.

Kwalitatief en geschikt voor iedere warmtepomp. Want alleen het beste is goed genoeg. Wij streven naar langdurige relaties, hoge kwaliteit en komen altijd onze afspraken na. Vanuit een transparant partnership leveren wij toegevoegde waarde aan jouw installatie.

Naast een fijne samenwerking zorgen we voor kwaliteit. Dit kunnen we garanderen door onze vakmensen en hoogwaardige boormachines. Zo kan de Hulk razendsnel tot 300 meter diep boren. Nauwkeurig en kostenefficiënt.

Samen met onze vakmensen met bewezen trackrecords en moderne machines zorgen wij voor kwaliteit en een optimaal resultaat. Benieuwd naar wat we allemaal doen? Bekijk dan onze projectenpagina.

Leuk dat je wil solliciteren

Vul het formulier in, voeg je CV en motivatiebrief toe en we nemen snel contact met je op. 

Heb je nog vragen? Dan horen we dit natuurlijk ook graag.