BodemenergieSnel schakelen ● Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij maken ons hard
voor de toekomst

Jouw uitdaging is onze oplossing

Nederland moet van het gas af. Ieder jaar wordt deze manier van verwarmen een beetje duurder, tot we in 2050 allemaal leven op hernieuwbare energie. Van het gas af kan op meerdere manieren, waarvan bodemenergie een van de meest efficiënte keuzes is.

We zien echter dat warmtepomp-leveranciers, ESCo’s en aannemers hier op een probleem stuiten. Er is namelijk veel meer vraag dan aanbod als het gaat om het leveren van bodemlussen. Dit resulteert in lange wachttijden en stijgende prijzen. Naar aanleiding van deze toenemende behoefte en groeiende onvrede over de scheve marktverhouding is Geo4NRG opgericht.

Word jij onze nieuwe boormeester?

Bij Geo4NRG zijn we op zoek naar versterking van ons gepassioneerde team. Wil jij een impact maken door hoogwaardige grondboringen uit te voeren? En ben jij een ervaren boormeester die graag zijn steentje bijdraagt aan de energietransitie? Dan ben jij de professional die wij zoeken!

Wij staan als partner naast je
in het project

Wij doen het net even anders. Van ons kan je verwachten dat we snel en betaalbaar gesloten bodemwarmtewisselaars voor bodemenergiesystemen leveren. Echt duurzaam en verantwoord, voor jou en voor de eindklant. Kwalitatief en geschikt voor iedere warmtepomp. Wij maken ons hard voor de toekomst.

We begrijpen waar je tegenaan loopt in het proces. We staan als partner naast je in het project en schakelen snel met je mee. Bovendien kunnen we je ook ondersteunen bij het aanmelden van de grondboring bij de overheid, wat in sommige gevallen tevens een vergunning (en aansluitend onderzoek) vereist. Geen zorgen, dat hebben we zo geregeld.

Verduursamen met bodemenergie
Verduurzamen doen we samen

Alleen het beste is goed genoeg

Wij leveren een actieve bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Dit doen we met betaalbare en hoogwaardige bodemwarmtewisselaars voor gesloten bodemenergiesystemen. Kwalitatief en geschikt voor iedere warmtepomp. Want alleen het beste is goed genoeg.

Verduursamen

Vanuit een transparante partnership, leveren wij toegevoegde waarde aan jouw installatie. Wij streven naar langdurige relaties en komen altijd onze afspraken na.

Volautomatische boormachine

Naast een fijne samenwerking, zorgen we ook voor kwaliteit. Dit kunnen we garanderen door onze vakmensen en hoogwaardige boormachine. Onze boormachine kan razendsnel tot 300 meter diep boren. Nauwkeurig en kostenefficiënt.

Onze mensen

Vakmensen met bewezen trackrecords

Samen met onze vakmensen met bewezen trackrecords en moderne machines, zorgen wij voor kwaliteit en een optimaal resultaat. De kwaliteit van de bronboringen wordt tevens geborgd door onderstaande certificatienormen.

Contact

Leuk dat je contact met ons op wilt nemen!

We staan voor je klaar. Heb je nog vragen en wil je even vrijblijvend sparren? Geen probleem!