‘De Hulk’: de sterkste bronboormachine

Kwaliteit voor een eerlijke prijsPartner in het gehele bronboringproces

De Hulk

Voor de volgende stap in het
verduurzamen van je bouwproces.

De Hulk is een ware krachtpatser. Met deze efficiënte en volautomatische bronboormachine, kunnen we razendsnel tot wel 300 meter diep boren. Deze boormachine is geschikt voor het boren van warmtebronnen bij bijna iedere woning, en komt het beste tot zijn recht bij nieuwbouwprojecten en goed bereikbare gebouwen.  

Doordat de Hulk een diepte kan bereiken van 300 meter kunnen we de lussen dieper plaatsen, wat betekent dat er minder lussen nodig zijn en er dus meer energie uit de bodem gehaald kan worden. 

Onze volautomatische boormachine bereikt razendsnel een diepte van 300 meter.
Kwaliteit verzekerd.

De belangrijke specificaties van de Hulk

De kracht en veelzijdigheid van de Hulk gaat samen met indrukwekkende specificaties. De machine is geschikt voor boorwerkzaamheden bij bijna elk gebouw of project.  

bronboring

Gewicht bronboormachine

16.000 kg

Afmetingen bronboormachine

Lengte: (werkend) 6.200 mm
Breedte: (transport) 2.200 mm
Breedte: (werkend) 2.200 mm
Hoogte: (transport) 2.900 mm
Hoogte: (werkend) 8.300 mm

Overig

Maximale boordiepte: 300 meter
Boordiameter: 140/150 mm
Snelheid: 2 bodemlussen per dag
Methode: Spoelboring

Is deze bronboormachine te groot voor jouw locatie?
Lees dan meer over 'The Frog'

Aan de slag met bronboringen

De Hulk is een goede keuze voor onder meer nieuwbouwprojecten en goed bereikbare locaties en woningen. 

Met de Hulk zijn er al veel bouwprojecten succesvol afgerond. Zo boorden we met deze boormachine onder meer warmtebronnen voor het nieuwbouwproject Zuiderloo in Heiloo. Ieder huis krijgt hier een eigen bron op een andere diepte. Om geluidsoverlast te verminderen en een hoger rendement te behalen, worden in dit project bronboringen boven lucht/water warmtepompen gekozen. Elk huis heeft zijn eigen brondiepte, afgestemd op de energiebehoefte.  

Een ander voorbeeld is project Culemborg waar we met de Hulk een nieuwe woonwijk met smartwoningen realiseren. Er zijn zestien smartwoningen en vier levensloopbestendige smartwoningen opgeleverd. Zij vinden duurzaamheid belangrijk en hebben daarom zonnepanelen en warmtepompen geïnstalleerd. Geo4NRG boort met de Hulk tot verschillende dieptes, afhankelijk van het benodigde vermogen van de woningen.  

Bij deze projecten en woningen wordt doorgaans voor de Hulk gekozen:  

  • Nieuwbouwprojecten 
  • Renovatie- en verduurzamingsprojecten 
  • Eenvoudig bereikbare woningen, bijvoorbeeld vrijstaande woningen of met een oprijlaan

Benieuwd naar meer?

Dankzij onze flexibele aanpak kan je met onze boormachines profiteren van duurzame warmte en koeling. Wil je alvast een aanvraag indienen of zou je graag meer informatie ontvangen? Neem contact op via onderstaand formulier.